Tel: +40 31 425.59.15 | Email: info@plasti-dip.ro
(0 produse) - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos.

Bine ai venit!

Confidentialitate

Plasti Dip S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Baicului 80, Sector 2, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/4061/1996 si cod unic de identificare fiscala RO8438104 (denumita in continuare Compania), in calitate de proprietar al site-ului shop.plasti-dip.ro (denumit in continuare Website) respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest Website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplicat prezenta Politica de Confidentialitate.

Accesul/Utilizarea acestui Website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare si Politicii de Confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere dintre parti.

Compania isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul Website-ului, precum si Politica de Confidentialitate si Termenii si Conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. Datorita acestui fapt, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

Definitii

date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

date de tip “business contact” – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip “business contact” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;

Colectarea de date cu caracter personal

Compania poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de inregistrare prezentat pe Website cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta. Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

  • pentru a ne asigura ca Website-ul este relevant nevoilor dumneavoastra
  • pentru a livra serviciile si produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.
  • pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continut relevant pentru dumneavoastra.
  • pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
  • pentru a factura, a corespondenta, a incheia comenzi si contracte, a efectua plati.

Compania colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Website-ului, inclusiv adresa IP de la care Website-ul este vizitat. Compania poate folosi in cadrul Website-ului cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  • pentru a imbunatati securitatea accesului.
  • pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

In diferite sectiuni din Website se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip “business contact” .

Compania poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Companiei si ale site-urilor sale web, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

Compania nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Colectarea de date cu caracter personal pe pagina de plata cu card

Pentru efectuarea unei plati online cu cardul, sunt necesare date cu caracter personal

Pentru procesarea platilor online cu carduri VISA sau MASTERCARD utilizam platforma MobilPay operata de Netopia SRL. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de plata on-line, fara costuri suplimentare. 

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele MobilPay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 506/2004, catre institutiile abilitate.

Prin continuarea procesului de inregistrare pe Website, va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre Companie.

Securitatea datelor colectate

Compania utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele colectate conform prevederilor legale in vigoare.

Serverele pe care este gazduit Website-ul sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre Companie este periodic analizata din punct de vedere al securitatii.

Legaturi externe

Site-ul poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului Companiei, website-uri pe care credem ca le veti aprecia ca fiind utile. Daca accesati aceste linkuri, veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de Companie.

Intrebari despre Politica de Confidentialitate

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre Companie, si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati la info@plasti-dip.ro.

Termeni si Conditii

Va rugam sa accesati si sectiunea Termeni si Conditii de utilizare care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Website.

Legislatie

Politica de Confidentialitate din prezentul document va fi guvernata de si interpretata in conformitate cu legislatia din Romania si orice litigii vor fi solutionate exclusiv de instantele romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Companiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Companiei.

Ultima actualizare: Septembrie 2015